Kompanija

Vaš STILL zastupnik u Bosni i Hercegovini

STILL je dugo vremena bio jedan od vodećih dobavljača viljuškara, platformi i tegljača kao i najnovijih intralogističkih sistema. Sa oko 9.000 zaposlenih, 4 proizvodna pogona, 14 filijala u Njemačkoj, 17 podružnica u inostranstvu, plus dilerska mreža koja se sastoji od 246 dilera širom svijeta, STILL je uspješno aktivan na međunarodnom nivou. Uz najviši kvalitet, pouzdanost i inovativnu tehnologiju, STILL danas ispunjava, a i u budućnosti će ispunjavati zahtjeve malih, srednjih i velikih kompanija.

Kontaktirajte nas

Parkelj d.o.o. Sarajevo
Krivoglavci I, broj 6

Telephone: +387 33 433 116

Haris Voloder
Email: info@parkelj-still.com

Vaš STILL zastupnik u Bosni i Hercegovini

PARKELJ d.o.o. je osnovan 2007. godine. Naša matična firma Parkelj servis, trgovina i usluge iz Ljubljane ima dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisu viljuškara. PARKELJ d.o.o. se pozicionirao na tržištu Bosne i Hercegovine kao pouzdan partner koji pruža kompletna rješenja kada je riječ o skladišnoj mehanizaciji.

Sjedište društva PARKELJ d.o.o. je u Sarajevu, a podružnicu imamo i u Banja Luci. Planiran je i dalji razvoj i otvaranje podružnica u drugim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Naš tim je oformljen od visoko obrazovanih i školovanih stručnjaka iz domena prodaje i servisa. Ukratko, možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu od savjetovanja, prodaje i postprodajne podrške na najvišem mogućem nivou.

PARKELJ je pouzdana kompanija koja svojim kupcima pruža usluge vezane za prodaju, održavanje i opravku skladišne mehanizacije.

Company